Gastvrouwen

Gastdames

Goede gastdames sluiten perfect aan bij het imago van uw organisatie.

Goede gastdames sluiten perfect aan bij het imago van uw organisatie. De representatieve gastdames van Holland Hostess Service  zijn het verlengstuk van uw organisatie en zijn tot in de puntjes voorbereid op hun werkzaamheden.

Gastdames van Holland Hostess Service hebben een gastdame/ hostessopleiding genoten bij ons kantoor. De ervaren gastdames zijn representatief, altijd in het bezit van een goed humeur zijn servicegericht en geven uw gasten een zeer welkom gevoel.

De selectie die vooraf gaat aan het verzorgen van een kwalitatieve gastdame  is uiterst belangrijk. Holland Hostess Service heeft de mogelijkheid om de gastdames te selecteren op alle bij de organisatie passende eigenschappen zoals talenkennis en speciale vaardigheden. Naar aanleiding van uw wensen maken wij een selectie van de gastdames.

U kunt de gastdames van Holland Hostess Service onder andere inzetten tijdens een beurs, congres of evenemtent in een van de volgende beursgebouwen:

– Amsterdam RAI

– Jaarbeurs Utrecht

– Ahoy Rotterdam

Meer weten over de gastdames van Holland Hostess Service?

Meer weten over de dienstverlening van hostessbureau Holland Hostess Service? Onze gastdames zijn u graag van dienst. Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina