Hostessbureau | Holland Hostess Service

hostessbureau

Hostessbureau Holland Hostess Service is een fullservice hostessbureau voor al uw beurzen, congressen en evenementen. Als ervaren hostessbureau weten zowel wij, als onze hostesses wat er van hen verwacht wordt.

 

Hostessbureau

Snel schakelen, 24/7 bereikbaar en projectmanagers die graag met u meedenken, daar staat hostessbureau Holland Hostess Service voor.  Maar ook de professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. De hostesses met een echte lach, persoonlijke aandacht  en kennis van zaken.

 

Gastvrijheid

De hospitalitybranche wordt overspoeld met het woord Gastvrijheid. Maar wat betekent het nou eigenlijk? Volgens Wikipedia staat het voor: ‘het gebruik gastvrij te zijn, en ook het gastvrij handelen zelf, dat wil zeggen, en ontvangen en onderhouden van gasten, bezoekers of vreemdelingen, in vrijheid en goede wil. Gastvrij ben je dus niet omdat je aan het werk bent, maar gewoon omdat je vindt dat het hoort.

 

Gastvrijheid is onze passie! De passie van hostessbureau Holland Hostess Service. 

 

Contact met hostessbureau Holland Hostess Service

Meer weten over de dienstverlening van hostessbureau Holland Hostess Service? Wij zijn u graag van dienst. Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina.

 

 

 

Horeca & Catering

Onze gastvrije hostesses kunnen onder andere voor u de champagne-, cocktailbar beheren en de hapjes/drankjes verzorgen.
De hostesses zijn flexibel inzetbaar op zowel uitvoerend als leidinggevend niveau

 

Horeca en Catering

Beursregistratie

Indien gewenst kunnen onze professionele hostessen tevens zorgen voor het genereren van zoveel mogelijk traffic naar uw beursstand. De hostesses staan opgesteld in het gangpad naast uw stand .

    

 

Beursregistratie

Feesten & Ontvangst

U wilt met uw bedrijf een bepaalde indruk maken:  een visie weergeven, een sfeer overbrengen, aan een imago werken. Daarvoor gaat u met Holland Hostess Service in zee

Feesten en Ontvangst

Standbemanning

Naast standbemanning zijn de hostesses van Holland Hostess Service ook uitermate geschikt voor beursregistratie.
Het registreren, inchecken en uitdelen van bijvoorbeeld (naam)badges aan uw gasten op een evenement of congres horen hier allemaal bij.

 

Standbemanning

Het Professionele Full-Service Hostessbureau