VT Wonen & Design Beurs

 
 

Energieke en pro-actieve hostesses, dat is wat je nodig hebt tijdens de vt Wonen & Design Beurs in de Amsterdam RAI.

 

Ook dit jaar wordt de RAI zes dagen lang omgetoverd tot dé plek in Nederland waar merken en ontwerpers hun nieuwste collecties presenteren, waar de trend- en stijlbewuste consumenten persoonlijk advies krijgen voor de bouw en verbouw van een huis en praktische oplossingen aangedragen krijgen voor iedere woonvraag. De unieke, levensgrote huizen van vtwonen, Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur en More Than Classic zullen velen weer inspireren. De beurs, gecombineerd met unieke presentaties en belevingen, online shopplatforms, exposure op tv en vakmomenten, brengt een unieke combinatie die de woonliefhebbers zal bereiken en activeren.

 

De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service spreken op een pro-actieve en enthousiaste manier uw doelgroep aan tijdens de vt Wonen & Design Beurs in de Amsterdam RAI.

 

Indien u deelneemt aan de vt Wonen & Design Beurs en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met hostessbureau Holland Hostess Service.


Wenst u meer informatie? Hostessbureau Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Amsterdam RAI Europaplein, Amsterdam, NL

Categorie: Beurs
Toelichting tijden:

Dinsdag 2 oktober van 10:00 - 18:00
Woensdag 3 oktober van 10:00 - 18:00
Donderdag 4 oktober van 10:00 - 21:00
Vrijdag 5 oktober van 10:00 - 21:00
Zaterdag 6 oktober van 10:00 - 18:00
Zondag 7 oktober van 10:00 - 18:00


02
OKT
HollandHostessService@VT Wonen & Design Beurs

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Amsterdam RAI

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish. 

 

Niet alleen in de RAI Amsterdam vertegenwoordigen wij onze klanten maar op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses  zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Amsterdam RAI
Europaplein
NL 1078 GZ
Amsterdam

info@rai.nl

+31(0) 20 549 12 12

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
 • 10-09-2019
  HollandHostessService@Groentechniek Holland

  Groentechniek Holland

  Ook dit jaar staat Holland Hostess Service op de Groentechniek Holland Beurs. Hostesses voor de registratie, ontvangst, doorverwijzen of op de stand. U komt de hostesses overal tegen. De Groentechniek Hollan...

 • 26-03-2020
  HollandHostessService@Dental Expo

  Dental Expo

  Elk jaar staan de hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess Service voor veel verschillende exposanten. Ook voor Dental Expo in de Amsterdam RAI kun je de hostesses van Holland Hostess Service&nb...

 • 22-04-2020
  HollandHostessService@Safety & Health @ Work

  Safety & Health @ Work

  De hostesses van Holland Hostess Service nemen u graag werk uit handen tijdens de Safety and Health @ Work in de Ahoy Rotterdam.  Pro actieve hostesses die samen sfeer maken, aandacht trekken en aandacht geven en sam...

 • 12-05-2020
  HollandHostessService@INTERCLEAN Amsterdam

  INTERCLEAN Amsterdam

  Op zoek naar een vriendelijke, gracieuze en gastvrije gastvrouw tijdens de Interclean Amsterdam in de Amsterdam RAI? Holland Hostess Service is een professioneel gastvrouw bureau voor al uw congressen, tentoonstelling...

next