Beleef Landleven

 
 

Holland Hostess Service biedt professionele hosts & hostesses op locaties in heel Nederland. Laat onze gastvrije en sociale hosts uw bezoekers ontvangen en begeleiden met de mooiste lach!

 

Beleef Landleven is een 3 daags festival in het Nederlands Openlucht museum in Arnhem. 

Als één lied er in slaagt om jeugdherinneringen op te roepen dan is het wel Het Dorp van Wim Sonneveld. Een tikje melancholiek, maar vooral de gedachte aan hoe heerlijk het was. Beleef het opnieuw en deel die herinneringen met de mensen om je heen.

 

Indien u deelneemt aan het Beleef Landleven festival en op zoek bent naar een hostess of gastvrouw ter ondersteuning, adviseren wij u geheel vrijblijvend contact op te nemen met Holland Hostess Service.

 

Wenst u meer informatie? Holland Hostess Service is te bereiken via 020-5813077 of info@hostessservice.nl. Bezoek hier onze contactpagina.

Datum van:
Datum tot:
Locatie:Nederlands Openlucht museum Hoeferlaan 4, Arnhem, NL

Categorie: Festival
Toelichting tijden:

7 september van 10.00 - 18.00
8 september van 10.00 - 18.00
9 september van 10.00 - 18.00

*Onder voorbehoud


07
SEP
HollandHostessService@Beleef Landleven

Professionele en stijlvolle hostesses die overduidelijk plezier hebben in hun werk. Dat is wat hostessbureau Holland Hostess Service levert!

 
 

Hostess @ Nederlands Openlucht museum

Holland Hostess Service is al jaren een professioneel hostessbureau dat gespecialiseerd is in
charmante en stijlvolle hosts & hostesses met aandacht voor uw gasten en doelstellingen op iedere locatie en in iedere situatie.  Wij leveren pro actieve hostesses met een echte lach van start tot finish.

 

Wij vertegenwoordigen onze klanten op locaties over heel Nederland.
Onze hostesses zijn commercieel, flexibel, spreken meerdere talen en zijn zeer representatief.

 

 
Beleef Landleven
Hoeferlaan 4
6816SG
Arnhem

klantenservice@landleven.nl

+035 692 5210

Holland Hostess Service

Kabelweg 32

1014BB

Amsterdam

info@hollandhostessservice.nl

+31(0) 20 5813077

 
 
 

AANKomende evenementen

 
prev
 • 07-10-2020
  HollandHostessService@Congres Overheid 360°

  Congres Overheid 360°

  Hostesses nodig tijdens Congres Overheid 360° 2020 Holland Hostess Service levert hostesses door heel Nederland voor beurzen, evenementen en congressen.   Hebben uw collega's en u grote ambities om de m...

 • 10-10-2020
  HollandHostessService@UEG Week

  UEG Week

  The hostesses from Holland Hostess Service deliver the best service at several events. Are you looking for hostess at Ueg week 2020 at the Amsterdam RAI? Then Holland Hostess Service will help you further.   ...

 • 17-11-2020
  HollandHostessService@Metstrade

  Metstrade

  Hostessbureau Holland Hostess Service levert hostesses en gastrvouwen voor verschillende exposanten tijdens de Metstrade in de Amsterdam RAI. METS is 's werelds grootste vakbeurs voor de internationale plezie...

 • 22-11-2020
  HollandHostessService@Margriet Winterfair

  Margriet Winterfair

  Energieke hostesses! Dat is wat je nodig hebt tijdens de Margriet Winterfair 2020. De hostesses en gastvrouwen van hostessbureau Holland Hostess service zijn pro-actief die samen sfeer maken, aandacht trekken en ...

next