Cosmetica | Holland Hostess Service

Cosmetica hostesses

Cosmetica producten verkoop je door ze te laten ervaren. Je spreekt de zintuigen aan.
Geuren die bepaalde herinneringen en emoties naar boven halen en een vormgeving die tot de verbeelding spreekt. De juiste interactie zorgt voor een mini beleving in parfumerieën, warenhuizen, beautycentra of op de beurs.

 

Specialist in verkoop en demonstraties
Holland Hostess Service is gespecialiseerd in de promotie, demonstratie en sales van cosmetica producten daar waar uw doelgroep aanwezig is. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers verzorgen we product opleidingen in ons training centrum of op locatie. Hiermee borgen we de kennis van onze cosmetica hostesses en hun affiniteit met het product kwestie.

 

Gediplomeerde specialisten
Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes en visagistes beschikken over uitstekende verkoop- en demonstratiekwaliteiten. Bovendien zijn al onze cosmetica hosteses flexibel, representatief en stressbestendig.

 

Contact met Holland Hostess Service
Wilt u een of meerdere van onze cosmetica hostesses boeken? De hostesses van Holland Hostess Service zijn u graag van dienst. Holland Hostess Service is te bereiken op 020-5813077 of info@hostessservice.nl.

Bezoek hier onze contactpagina.

 

Geurpromotie

De cosmetica hostesses van Holland Hostesses Service hebben een passie voor de cosmeticabranche. In de winkel, op een beurs of op een evenement staan de cosmetica hostesses garant voor een professionele proactieve benadering van de consumenten en succesvolle verkoopresultaten.

Geurpromotie cosmetica geurpromotie

Visagie

Holland Hostess Service werkt met ervaren visagisten die flexibel in te zetten zijn. Of het nu gaat om een make-up demonstratie in de winkel of tijdens een beurs of evenement, onze visagisten waarborgen de kwaliteit en zorgen voor het beste en gewenste resultaat. Daarnaast beschikken de visagisten van Holland Hostess Service over een commerciële instelling.

Visagie cosmetica visagie

Cosmetica Adviseuse

Op zoek naar een cosmetica adviseuse? De cosmetica hostesses van Holland Hostess Service zijn flexibel inzetbaar als het gaat om het advies geven bij de juiste make-up of huidverzorging. Zij zijn gedreven en gemotiveerde verkoopsters.

Cosmetica adviseuse cosmetica adviseur

Schoonheidsspecialiste

Onze schoonheidsspecialisten beschikken over de benodigde ervaring en diploma’s. De schoonheidsspecialistes zijn uitermate geschikt voor demonstraties op beurzen of evenementen, of  in uw eigen schoonheidssalon. Persoonlijk advies aan de gast over de juiste behandeling van huidproblemen is daarbij erg belangrijk.

Schoonheidsspecialiste cosmetica schoonheidsspecialiste

Het Professionele Full-Service HostessBureau